HTML

Aussie adventures 2009-...

Ime a blog az ausztráliai tartózkodásomról. Remélem mindenkinek ki tudom ezzel elégiteni az igényeit. Irjatok majd az otthoni eseményekről!

Friss topikok

Linkblog

Lane cove futás

2009.09.30. 02:38 SH. Hanna

Úgy érzem ez megér egy külön bejegyzést.

Tegnap elmentem apukámmal futni. Pontosabban ő kajakozott és én futottam. Apukám a World Masters Games-re készül, ami okt. közepén lesz majd. Ez a veterán olimpia, 4 évente rendezik, és most pont Sydneyben lesz. A Lane Cove riverhez mentünk, ami egy kis folyócska, gyakorlatilag sodrás nélkül, szélesebb részén természetesen evezős klub is található, de elég messze van tőlünk, úgyh nem oda fogok járni. Most a folyó fentebbi szakaszához mentünk, ami egyébként természet védelmi terület. Nem egészen futó terep volt, ahol futottam, inkább kirándulós, mert volt benne sziklára mászás, meg lépcsők. A folyó mentén futottam oda-vissza egy kb 5km-es szakaszon. De nem ez a lényeg. Hihetetlen érzés volt ott lenni, és ott futni. Sokan szeretnek mp3-mal futni, na az ide nem kellett. Olyan madárcsicsergés volt végig, hogy olyan volt, mintha a mennyekben járnál, vagy ha legjobb pályád utolsó métereit huznád... Több madárfajt is láttam futás közben, pillangó méretű tarka madarat, meg nagyobb érdekes vizi madarakat. Sajnos nem vittem fotogépet:-( Egyéb állatokkal is találkoztam. 40-50cm hosszú kis gyikocskák keresztezték utamat. Először ijesztő volt, főleg amikor szem magaságban futott el egy melettem az egyik sziklán... Még láttam egy pici nyuszit is. Az is nagyon cuki volt, de ilyet otthon is látni. Sajnos koalát, kengurut nem láttam és mérges kigyóval sem találkoztam (utóbbit talán nem sajnálom annyira...)

Nagyszerű élmény volt, és szerintem fogok még menni. Majd ráveszem a Papát, hogy komolyabban készüljön a Masters Games-ekre...:-)

 

7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hannadownunder09.blog.hu/api/trackback/id/tr351417305

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

allianna 2009.09.30. 11:31:46

Nagyon szép lehetett... nem ettél egy kicsit túl sok varázsgombát? ...pici nyuszi....annál gyanúsabb, hogy Pesten is szoktál látni...Aludd ki magad, aztán majd megbeszéljük:)

DD87 2009.09.30. 16:42:31

tényleg olyan egy kicsit mintha az Alíz csodaországban olvasnám, nagy gyík, pici nyuszi... de gyönyörű lehetett!

L.Vercsi 2009.09.30. 21:20:32

Csudaszép lehetett!
De azért idehaza is van izgalom, múlt héten a K-hídnál egy kb 90-110cm (tényleg hosszú volt, de vékonyka) körüli sikló úszott el a lapátom és a hajótest közt, szóneróla megszeppentem...
Meg életemben összesen nem ütöttem annyi kacsát, mint e szeptember hóban. Nagyon lusták. (remélem sikerül félig-meddig kielégítenem az itthoni események tolmácsolásának feladatát)
Aztán irogass szorgosan, és legközelebb fotomasinával menj!
Pusz

Bözsu 2009.10.01. 00:06:21

sikerült nekem is regisztrálnom:)
én a sétálásra szavaznék, ha arra járnék.

SH. Hanna 2009.10.01. 00:30:23

Anna, még egy beszólás, és letiltalak a blogról...
Ma is megyünk, úgyh megpróbálok majd fotózni.
További sok sikert a kacsa vadászathoz. Legalább nem kell a vacsival foglalkozni... Hogy mennek az edzések? Jön a csúcsforma Klagenfurtra?

L.Vercsi 2009.10.02. 14:20:01

@SH. Hanna: Klagenfurtra nincs csúcsforma, de mostmár a Szabados a főcél! (na jó, meg előtte a hosszútávú:) ). Ugyanis befűztek, megyünk vegyes 4párban (Anna, Vanczák, Csepi, én). Amúgy megyeget, most kicsit fáradt vagyok, de asszem idén most a legjobb (lekopogom).
Olvastad mi a helyzet a házzal? :(

SH. Hanna 2009.10.03. 00:49:25

Jó kis csapat:-)
Hajrá-Hajrá!!!
süti beállítások módosítása